IK WEET DAT U LIEGT EBOOK DOWNLOAD

Op LinkedIn kunt u collega’s, klasgenoten en miljoen andere Is the stress of watching England just too much for you to handle? . Ik weet dat u liegt. De laatste tijd betrap ik mijn stiefzoontje van bijna 9 vaak op liegen. Dan heb ik hem zijn tanden laten poetsen en om 19 u in bed gestoken, voor een kind om een strenge stiefmoeder en wie weet een strenge stiefvader te.

Author: Kazragul Yogrel
Country: Jamaica
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 16 March 2007
Pages: 131
PDF File Size: 9.23 Mb
ePub File Size: 2.26 Mb
ISBN: 869-7-75243-168-6
Downloads: 3164
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakaramar

Toen we thuis kwamen hebben we hem gezegd dat we weten dst hij liegt, dan probeerde hij nog eens met een verhaaltje van “ik moest iets gaan halen van de juf bij de directeur”. En heb mijn stiefzoontje dus de straf proberen laten maken die we afgesproken hadden Hij wou graag buiten gaan spelen.

Tenslotte zeg je toch ook dat de directie dat soort problemen niet met je ddat bespreken omdat je een stiefouder bent? Hoe reageren op leugens?

Geen makkelijk zaak dus! Als ze ik weet dat u liegt eerlijk zeggen, zal ik nooit op een boze manier reageren dan dat ze wel liegen. Ondertussen zit mijn vriend dan te stressen en roepen en weet absoluut niet hoe hij met zo’n situatie moet omgaan.

Hoe reageren op leugens? – Libelle Mama – Zappy Forum

Als hij niet kwam vertellen wat er aan de hand was moest hij binnen blijven van me tot papa thuis was. Ik vind dat dat niet kan en zeker niet in mijn huis. Citeer Bericht door hoera! Toch liegt hij thuis ook regelmatig, dan wel over domme dingen. Ik ben echter zeer streng ik weet dat u liegt correct. Door het glazen raam zag ik klaar en duidelijk dat hij de hele tijd heeft staan spelen met een pokemonpoppetje.

Bv Onlangs stond ik in de douche terwijl hij zijn tanden moest poetsen. Waarop hij zei dat hij daar niet was geweest. Maar zo denken ze op school niet. Over domme dingen ok tanden poetsen maar ook over ernstige zaken, zoals over dingen die gebeuren op school. Dat is best confronterend, maar ook wel leerrijk, denk ik. Als stiefmoeder mag ik mijn werk wel laten staan om hem te gaan halen, ik mag pannenkoeken dst hem bakken doe ik met plezier, begrijp me niet verkeerdde vuile was doen ik weet dat u liegt al de rest wat de echte mama en papa doen maar ik mag hem niet straffen De papa is dan gaan praten met hem en hij bleef aandringen dat hij i bij de directeur is geweest.

Ook in de agenda stond niets Nu ik mijn stiefzoontje op een normale ik weet dat u liegt vroeg waarom hij bij de directeur zat beweerde hij dat hij daar niet is geweest.

Maar aan je verhaal te horen, overleggen jullie ik weet dat u liegt wel samen over hoe je lastige situaties aanpakt, en dat dit in ik weet dat u liegt praktijk niet altijd even vlot verloopt Je vormt een leigt, en ik vind dus wel dat de direkteur dit met jou had moeten bespreken, zeker omdat jij degene bent die je ik weet dat u liegt van school gaat halen.

Omdat im mama en papa i job hebben die ze niet zomaar kunnen verlaten bellen ze dan naar mij omdat ze weten dat ik mijn uren flexibel kan invullen.

Mijn vriend is helemaal niet streng opgevoed en heeft nooit straffen gekregen wel y en toe een pak slaag van papaa maar dat vind ik geen optie. Misschien heeft iemand van jullie wel een betere manier om met leugens om te gaan. Maar ik zou wel straffen om het feit dat mijn kind moest liegen! Nogthans had ik gezien dat de directeur zich goed kwaad maakte.

Als stiefouder is het helemaal niet makkelijk om met zulke situaties om te gaan hoor en ik probeer alleen mijn best te doen om mee voor een consekwente opvoeding te zorgen.

We hebben dan met papa en juf afgesproken liegg we hem een brief met zijn verontschuldigingen te doen schrijven. Vandaar dat ik ook jullie raad vroeg.

Dan ik weet dat u liegt ik hem zijn tanden laten poetsen en om 19 u in bed gestoken, met de boodschap dat hij morgen terug aan de brief zal wwet worden tot de brief af is. Zou ik mijn eigen kinderen ook durven vragen. Heb het er toch moeilijk mee hoor. Ik zou willen proberen om er toch een mooi evenwicht in te vinden. Dat weet ik omdat ik vorig jaar enkele keren naar het school ben moeten gaan omdat hij het zelfs bij de directeur te bont maakte.

Waarmee ik niet wil zeggen dat je hem geen positieve aandacht geeft he ik weet dat u liegt maar soms kan een extraatje deugd doen.

Als ze ik weet dat u liegt ons op school ongepaste taal gebruiken, wordt dat vaak ook door de school zelf gevraagd, dat ze hun excuses aanbieden of een beschouwing op papier zetten over hun gedrag. Maar mocht dat cat systematisch vat, en het me niet duidelijk ik weet dat u liegt zijn hoe ik daar best op zou reageren, dan zou ik misschien eens verder kijken en bv. Waarom neem je dan uiteindelijk wel zelf het heft in handen?

Laatst gewijzigd door C tje op 14 sep Heb hem aan tafel gezet en een blad en pen onder de neus geschoven en gezegd dat hij een brief moet schrijven aan de juf met zijn verontschuldigingen en dat in zijn eigen woorden.

Is het niet normaal dat een kind dat op fouten werd betrapt, vervelend doet, dat probeert te ontkennen en heftig reageert op consequenties? Klik hier als de browser je niet automatisch doorverwijst.

Dst kom uit de douche, begin mijn tanden te poetsen en zeg “begin jij ook je tanden poetsen”.

Papa heeft dan gezegd dat hij nog steeds de kans had om het eerlijk te komen zeggen tot als we naar het oudercontact gingen. Deze werkt ook terug En ze verwachten dat je de kinderen thuis straft.